01

Kdo sem?

Že več let delujem kot oblikovalec in v teh letih sem se naučil, da ne glede na to, kaj delate, je vsak projekt drugačen in edinstven v svojem lastnem pogledu. Stranke, občinstvo in oblikovanje skupaj ustvarjajo odnos med uporabnikom in blagovno znamko. Kot oblikovalec, uživam v odnosu z mojimi oblikovalskimi spretnostmi, estetiko zaradi česar tudi bolje razumevam tržna načela. Oblikovanje za različna podjetja mi je pomagalo videti razlike ter potrebe strank ne glede na njihovo delovanje oziroma produkte. Od oblikovanja fotografij, oblikovanju oglasov, izdelavi raznih revij, plakatov, vizitk, celostnih grafičnih podob (CGP) ter tudi različnih spletnih strani. Moja vloga v družbi obsega številna področja, vključno z blagovno znamko podjetja, brošure, oblikovanje in priprava vseh vrst tiskovin.

Opravljen imam NPK certifikat za Izdelovalca spletnih strani in vsakega projekta se lotim resno in profesionalno.

Izdelujem spletne strani za mala ter velika podjetja, razen osnovne strani vse vključujejo vmesnik CMS za lažje dodajanje vsebine na stran. Strani so odzivne in prilagojene za ogled na vseh mobilnih napravah.
Vse kar potrebujete je domena ter gostovanje za vse ostalo poskrbim jaz. Strani se razlikujejo po Statična - Osnovna - Zahtevna.

Statična spletna stran:
Statična spletna stran je stran narejena v spletnem jeziku HTML/CSS ... Ter ne vsebuje vmesnika CMS! Ima določeno število strani brez podstrani.

Osnovna spletna stran:
je stran, katera vsebuje CMS, galerijo slik, vmesnik za kontaktne obrazce, do 10 strani ter podstrani (ki jih lahko sami spreminjate po želji) ter še veliko drugih uporabnih vmesnikov, odvisno od potrebe.

Zahtevna spletna stran:
je stran brez omejitev, in lahko vsebuje neomejeno strani ter podstrani kakor tudi vse vmesnike, kot so: razni obrazci, koledarji, galerija, blog, itd. ...

Za morebitna vprašanja oziroma več informacij me prosim kontaktirajte.

Oblikovanje vseh vrst tiskovin
Letaki, plakati, vizitke, knjige, revije, razne brošure, zgibanke, giganti, logotipi, celostne grafične podobe (CGP), predelava obstoječih dizajnov, predelava obstoječih v vektorsko obliko, nalepke in še kaj.

02

Kaj delam in kako?

03

Moje reference

Reference

Veliko izkušenj sem pridobil v sodelovanju z različnimi podjetji kot so:

Vsaka izkušnja do sedaj mi je pomagala do večje tako oblikovalske kot tudi osebne rasti.

S klikom na spodnji gumb si lahko prenesete moj življenjepis s kratkim portfoliom.

PRENESI ŽIVLJENJEPIS

04

Življenjepis